Lampe

Haute couture voor uw interieur… Dat is waarschijnlijk de beste manier om Millumières te beschrijven. We creëren verlichting op maat voor particulieren, binnenhuisarchitecten of bedrijven en werken met hen samen om de (volledig met de hand vervaardigde) lampen te ontwerpen in functie van de gewenste atmosfeer.

Het concept

Image

Elk stuk is uniek en handgemaakt,

met vakmanschap en respect voor veiligheidsnormen. De zichtbare naad is ons handelsmerk

Zien onze ontwerpen
Image

Onmiddellijk van ons atelier tot bij U thuis

Millumières is een artistiek project op mensenmaat, ambachtelijk en dicht bij de klant.

Xavier Schaffers verplaatst zich, ontmoet, luistert, stelt voor, ontwerpt eigenhandig en levert persoonlijk, in heel België en Luxemburg.

Onze partners geven u graag advies en nemen uw bestellingen op (zie geolokalisatie hieronder). 

Image

Breed gamma

 

Millumières biedt een breed gamma gepersonaliseerde lampen. Kies de verlichting van uw dromen en wij zorgen voor aangepaste afmetingen, materialen, op maat ontworpen lampenvoeten of ophangingssystemen. Nooit was uw interieur een betere weerspiegeling van uw persoonlijke stijl! U kunt ons een materiaal voorleggen waar u van houdt, of kiezen uit ons brede gamma.

Neem contact met ons

Voor de particulieren

Vraag gerust om advies. Samen analyseren we uw ruimte en de mogelijkheden om die te optimaliseren.

Voor de bedrijven

Wat bedrijven betreft: Millumières ontwerpt verlichting die past bij uw merk(en) en op een stijlvolle manier uw logo in de schijnwerpers zet in uw kantoren, showroom, enz.

Voor de architecten

We zijn de ideale partner om uw klanten te helpen bij het vervolmaken van de sfeer binnenshuis. 

Contacteer ons
Lampe

De ontwerper

Light you like you

Xavier Schaffers werkte lang in de theaterwereld en besloot in 2011 om zicht toe te leggen op het regisseren van licht, vanuit de overtuiging dat verlichting het belangrijkste element is om een ruimte een echte persoonlijkheid te geven. Die kennis van het theater overbrengen naar een leef-, werk- of rustruimte was een natuurlijke stap. Hij leerde het vak grondig alvorens zijn eigen lampencollectie te lanceren en vandaag een gamma uitzonderlijke verlichtingselementen te kunnen aanbieden.

Vandaag werkt hij, als een soort interieur-couturier, aan de terugkeer van de lampenkap als vooraanstaand element van verlichting en decoratie. 

In de pers

Vinden onze producten

Lokaliseer uw dichtsbij gelegen MILLUMIERES-verdeler !

Contacteer ons

N’hésitez pas à prendre rendez-vous pour visiter notre atelier situé à 6900 Humain, à nous demander un déplacement et/ou un devis.

Homme lampe

    Artisan certifié